Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


23/05/2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΨΑΛΙΣΜΑΤΑ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο πληροφορεί όλους τους γαιοκτήμονες της Κοινότητας ότι τα καψαλίσματα απαγορεύονται αυστηρά. 

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις πρόνοιες του Περί Προλήψεως Πυρκαγιών στην Ύπαιθρο Νόμου, απαγορεύεται σε οποιονδήποτε πρόσωπο να ανάβει φωτιά σε οποιονδήποτε σημείο της υπαίθρου, είτε σε ιδιόκτητη γη είτε σε κρατική γη.  Παραβίαση των προνοιών της πιο πάνω Νομοθεσίας συνιστά αδίκημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τρία  χρόνια ή  χρηματική ποινή μέχρι  €8543.01 ή  και τις δύο  ποινές. 

Είμαστε ήδη στην έναρξη της θερινής περιόδου και όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κίνδυνος έκρηξης πυρκαγιών είναι πολύ μεγάλος και όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα, η καλύτερη και αποτελεσματικότερη στρατηγική είναι η πρόληψη. Ειδικά φέτος, μετά από τον βροχερό χειμώνα που είχαμε, αναμένεται πλούσια βλάστηση από την οποία θα προκύψει τεράστια ποσότητα ξηρών χόρτων. 

Συνεπώς, θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι ώστε να ληφθούν εκείνα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα για να αποφευχθούν τυχόν καταστροφικές πυρκαγιές. 

Γι’ αυτό το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πλατρών κηρύσσοντας γενική εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού, καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων που βρίσκονται στην περιοχή του, ότι αποτελεί δική τους ευθύνη η προστασία της περιουσίας τους γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους και για την απομάκρυνση όλων των χόρτων και άλλων άχρηστων αντικειμένων από αυτά. 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΡΩΝ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ   2012

Πολυμέσα

ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
   
Designed & Developed by NETinfo Plc