Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


15/07/2015
Περισυλλογή Σκυβάλων

Προς όλους τους κατοίκους της κοινότητας, 

Πληροφορείσθε ότι η περισυλλογή των σκυβάλων για τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ  θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα δηλ. κάθε ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ  ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ η ώρα 7:00 π.μ. και για τους υπόλοιπους μήνες κάθε ΤΡΙΤΗ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η ώρα 7:00 π.μ. 

Τονίζεται σε όλους τους κατοίκους όπως βγάζουν τα σκύβαλλα τους έγκαιρα στις πιο πάνω καθορισμένες μέρες και ώρες σε σακούλια μέσα στο τάσπι τους.

Τονίζεται επίσης ότι απαγορεύεται αυστηρά να βγάζετε οτιδήποτε άλλο εκτός από οικιακά σκύβαλα (Καρέκλες ,κρεβάτια, σίδερα ,ξύλα κλπ.),διότι ο μηχανισμός του σκυβαλλοφόρου οχήματος δεν μπορεί να τα μαζέψει. 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας πληροφορήσομε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει διευθετήσει την τοποθέτηση σκιπ στο χώρο του πρώην σφαγείου από τώρα μέχρι το τέλος Αυγούστου 2015 και παρακαλείσθε όσοι έχετε οτιδήποτε υλικά εκτός από οικιακά σκύβαλα π.χ. κρεβάτια, καρέκλες, έπιπλα, σίδερα, συσκευές κ.λ.π. όπως τα τοποθετήσετε στο πιο πάνω σκίπ που βρίσκεται στο χώρο του πρώην σφαγείου. 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ελπίζει στην κατανόηση και βοήθεια σας για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση σας αλλά και γενικότερα στην καθαριότητα και καλύτερη εμφάνιση των οικιών μας των δρόμων μας και γενικότερα της κοινότητας μας. Τονίζεται επίσης σε όλους τους κατοίκους να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους σε σημεία που θα εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση του σκυβαλλοφόρου οχήματος. 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΡΩΝ

Πολυμέσα

ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
   
Designed & Developed by NETinfo Plc