Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


15/07/2015
Θεατρική Κωμωδία - 1/8/2015

Θεατρική κωμωδία του Ανδρέα Κουκίδη

“Η ΓΑΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ”

που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1.8.2015 , ώρα 20:00

στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Πλατρών.

Σε σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου. Μια παράσταση που θα σκορπίσει άφθονο γέλιο και θα διασκεδάσει τους φίλους του θεάτρου σε όλη την Κύπρο.  

Σκηνοθεσία  Μαριάννα Καυκαρίδου,

Σκηνικά-κοστούμια Κώστας Καυκαρίδης,

Μουσική Σάββας Σάββα,

Φωτισμοί  Βικέντιος Χριστιανίδης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαριάννα Καυκαρίδου, Σπύρος Γεωργίου. Νάτια Χαραλάμπους, Βασίλης Μιχαήλ, Ανδρέας Ρόζου, Μιχάλης Κορναράκης, Μαρίνα Δημητρίου και ο τραγουδιστής Μιχάλης Τερλικκάς.

Σύγχρονη εποχή σε κάποιο χωριό της Κύπρου. Ο γέρο Ττοουλής (Μιχάλης Τερλικκάς) εδώ και δύο βδομάδες σταμάτησε να μιλά και είναι πολύ ανήσυχος. Η Ελένη, η κόρη του (Νάτια Χαραλάμπους), τον δένει σε μια καρέκλα για να μην τους φύγει. Ο γέρος “τσακώθηκε” με την «κοτσιάκαρήν» του (Μαριάννα Καυκαρίδου) και έβαλε πείσμα να κλείσει το στόμα του. Όμως, μέσα - μέσα, την «καμπανιάζει», τραγουδά. Τρώει, πίνει αλλά δεν μιλά. Στην πραγματικότητα είναι αγγρισμένος γιατί λέει βρoμόλογα στην γριά του, η οποία τον έχει καταγγειλει στον Παπά του χωριού κι αυτός του έβαλε κάνονα να μην μιλήσει 40 μέρες. Το γεγονός αυτό δεν το ξέρει κανένας. Μόνο ο γέρος, ο οποίος “μουλάρωσε”...Τον έχουν πάει σε διάφορους γιατρούς, ξόδεψαν αρκετά αλλά δεν βρίσκουν την αρρώστια του...Και το πρόβλημα είναι ότι ξοδεύουν από τα λεφτά της προίκας της αρραβωνιασμένης κόρης τους, της Μαρούλλας (Μαρίνα Δημητρίου). Οι γιατροί τον εκμεταλλεύονται και τον στέλλουν από το ένα ιατρείο στο άλλο. Ο Ντίνος (Ανδρέας Ρόζου) ο αρραβωνιαστικός της Μαρούλλας –ένας προικοθήρας- σπούδασε μουσικοθεραπεία και προσπαθεί να γιατρέψει τον γέρο παίζοντάς του κιθάρα και τραγουδώντας του... Εν τω μεταξύ ο άντρας της Ελένης ο Δημοσθένης (Σπύρος Γεωργίου), ένα αχαίρευτος, καφενόβιος κουμαρτζής, κλέβει όρνιθες και πρόβατα από την αυλή τους, τα οποία  μεγαλώνει ο γαμπρός τους για να κάνει χωριάτικο γάμο. Τα κλέβει και τα πουλά για να βγάλει τα χρέη του από το κουμάρι. Η Ελένη τηλεφωνά στην Αστυνομία και φτάνει στο χωριό ο αστυνομικός (Βασίλης Μιχαήλ) για να βρει τον κλέφτη.  Ο αστυνομικός αναλαμβάνει την υπόθεση γιατί  κάνει και δεύτερη δουλειά, δηλαδή παίζει βιολί και τραγουδά σε γάμους... Τελικά, όμως, ερωτεύεται την Μαρουλλού και καταστρώνει ένα σχέδιο να τους χωρίσει για να την πάρει αυτός... Από την άλλη ένα ς νεαρός γιατρός ανακάλυψε το «γιατρικό» του γέρου.  Να πιεί γάλα από γυναίκα πολύγεννη (Μιχάλης Κορναράκης). Του βρίσκουν την “κατάλληλη”, αλλά το πείραμα απέτυχε γιατί η γρια ζήλεψε και δημιουργούνται καταστάσεις ευτράπελες. Τελικά σκέφτηκαν ότι το γάλα της «γαουρίτσας» της πρωτόγεννης είναι το καλύτερο φάρμακο... Καταφθάνει λοιπόν η «γαουρίτσα» και γίνεται το σώσε...

Πολυμέσα

ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
   
Designed & Developed by NETinfo Plc