Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


15/07/2015
Πρόληψη και Κατάσβεση Πυρκαγιών σε Αγροτικές Περιοχές - Εκτιμήσεις Ακινήτων με νέες τιμές 1/1/13

Το Κοινοτικό Συμβούλιο πληροφορεί όλους τους γαιοκτήμονες της Κοινότητας ότι τα καψαλίσματα απαγορεύονται. 

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις πρόνοιες του Περί Προλήψεως Πυρκαγιών στην Ύπαιθρο Νόμου απαγορεύεται αυστηρά  σε οποιονδήποτε πρόσωπο να ανάβει φωτιά σε οποιονδήποτε σημείο της υπαίθρου, είτε σε ιδιόκτητη γη είτε σε μη. Κάθε πρόσωπο που βρεθεί ένοχο σε περίπτωση αδικήματος υπόκειται σε φυλάκιση μέχρι τρία  χρόνια ή σε χρηματική ποινή όχι μεγαλύτερη των €8543.01(£5000)  ή και τις δύο αυτές ποινές.

Είμαστε ήδη στην έναρξη της θερινής περιόδου και όπως όλοι γνωρίζουμε ο κίνδυνος έκρηξης πυρκαγιών είναι πολύ μεγάλος και όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα η καλύτερη και αποτελεσματικότερη στρατηγική είναι η πρόληψη.

Συνεπώς, θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι ώστε να ληφθούν εκείνα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα για να αποφευχθούν τυχόν καταστροφικές πυρκαγιές.

Γι’ αυτό το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πλατρών κηρύσσοντας γενική εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού, καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων που βρίσκονται στην περιοχή του, να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους και για την απομάκρυνση όλων των χόρτων και άλλων άχρηστων αντικειμένων από αυτά.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας πληροφορήσομε ότι: σε περίπτωση εκκένωσης της Κοινότητας σε έκτακτη ανάγκη (πυρκαγιάς), ο χώρος συγκέντρωσης των κατοίκων θα είναι η αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Πλατρών. 

Εκτιμήσεις Ακινήτων με νέες τιμές 1/1/13

Στις 23/4/2015 η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει ψηφίσει σε νόμο ο οποίος νόμος παρατείνει το δικαίωμα ένστασης για τις εκτιμήσεις των ακινήτων που έγιναν σε τιμές 1/1/13 μέχρι τις 31/12/15.

Προτρέπεστε αν έχετε διαπιστώσει λάθη στις νέες επανεκτιμήσεις για συγκεκριμένα τεμάχια απευθυνθείτε στο Κτηματολόγιο για αίτηση διόρθωσης λάθους ή υποβολή ένστασης αν θεωρείτε ψηλές τις νέες επανεκτιμήσεις για συγκεκριμένα τεμάχια.

Σημ. Δόθηκαν με τους Λογαριασμούς Υδατοπρομήθειας

Μαϊος 2015 

ΕΚ  ΤΟΥ  ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΚΑΤΩ  ΠΛΑΤΡΩΝ

Πολυμέσα

ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
   
Designed & Developed by NETinfo Plc